company slider
company slider
company slider
company slider
company slider
company slider
company slider
company slider
company slider
company slider

NTK RETAIL & CONTRACT

Vi marknadsför innovativa produkter för golv och vägg. I vårt mycket breda sortiment finns textila rullvaror och plattor, LVT-golv, keramik samt ett brett sortiment av spännande trägolv. Våra leverantörer väljer vi med omsorg och vi har fokus på förstklassig kvalitet och hållbarhet.


NTK ATELIER

I vår matt-ateljé utförs alla moment för hand och anpassas efter varje kunds individuella önskan om mått och kantning. Vår skickliga produktionspersonal lägger stor vikt vid detaljer och utseende för att säkerställa att varje matta lämnar oss med bästa möjliga finish.
Vi drivs av passion och det är vår vision att NTK skall vara "Top of mind" så snart det är dags att välja spännande golv- och vägg-material, oavsett om det rör sig om offentliga miljöer eller ytor i hemmiljö.

Vi strävar efter att tillhandahålla en excellent service i alla avseenden när vi servar våra partners, vilket innebär att du kan räkna med vår fulla uppmärksamhet och omsorg i alla avseenden.
Om du inte redan är en samarbetspartner – ge oss ditt förtroende och du kommer upptäcka att det är roligt att arbeta tillsammans med oss oavsett om vi talar produkter ur vårt Retail & Contract sortiment eller om det rör sig om måttanpassade produkter ur vårt Atelier sortiment.

 

NTK Europe AB
Kryptongatan 3
431 53 Mölndal

Email: info@ntkab.se
Website: www.ntkab.se

Postal address:
Kryptongatan 20
431 53 Mölndal

Showroom:
Rosenlundsgatan 38F
118 53 Stockholm

Phone: +46 (0)31-670 185